Motorcykelträffar på gång i Sverige

Det händer en hel del i Sverige för dig som vill träffa andra Yamaha- och mc-entusiaster, vara med på event, fester och köra hoj tillsammans med likasinnade.

På Yamaha Motor Skandinavias Facebooksida finns ett kalendarium med aktuella event som uppdateras regelbundet.

Yamaha Custom Club Sweden i Örebro

En förening med brett motorspektrum som är ansluten till SMC och som anordnar MC-träffar av olika sorter, arrangerar rallyn och körningar. Deltar även i ett antal internationella samarbeten med många andra Yamahaklubbar samt dessa klubbars arrangemang. Dessa kan utgöras av till exempel fester, rallyn och sammankomster. Även aktiviteter på vintern.

Yamaha Custom Club är en ideell och rikstäckande förening, indelad i regioner. I varje region finns en regionchef och ett antal kontaktmän. Kontakta dem via webbsidan: Yamaha Custom Club

Sveriges MotorCyklister (SMC)

Här finns nyheter, information, ett kalendarium och bra länkar som du kan ha nytta av.

Hoja runt Mälaren

Mälaren runt är Sveriges motorcyklisters största gemensamma körning. En skön upplevelse värd att satsa på. Mälaren runt anordnas varje år i augusti. Håll koll här

Hoj–X i samarbete med TallinkSilja

Hoj–X är en kryssning som arrangeras tillsammans med TallinkSilja. Fest, rock n’ roll, dans, tävlingar, utställning och annat skoj utlovas.

Nästa gång blir 2017. Här kan du läsa om årets fest

Motorcykelentusiasterna (MCE) i Stockholm

Klubben för alla som gillar hoj oavsett typ eller modell. Du behöver inte ens ha en hoj, men du är intresserad av mc, kulturen och mc-åkande. Klubben träffas främst under sommarperioden för fikaturer, banåkning, grusturer, helgturer eller för de riktiga entusiasterna, sanddynskörning i Sahara. MCE är ansluten till SMC och Svemo.

Här kan du läsa mer om MCE