Upplev fartkänslan i spel

Ibland kan det vara skönt att få uppleva fart och fläkt på hemmaplan istället för ute på vägarna. Exempel på ett sådant tillfälle är en regnig dag när du inte känner för att ge dig ut med din Yamaha Sr. Då kan det vara skönt att sitta inne och till exempel spela lite slots eller andra spel. För att inte tappa adrenalinet är det extra kul att spela fartfyllda spel.

Några exempel på slots som är fyllda med fart är The Slots Angels, Reel Thunder och Biker Pigs som är ett jackpottspel. Annars är roulette ett spel där mycket händer, och adrenalinet kommer garanterat att pumpa lite extra när kulan hoppar runt i närheten av det numret eller de nummer som du har satsat på. Här finns olika satsningsmönster och du kan bland annat satsa på ett eller flera nummer, jämnt eller ojämnt och rött eller svart.

Yamaha slot?

Har du testat någon av de ovan nämnda spelen med motorcykeltema? De är riktigt roliga och musiken till gör det extra spännande att spela. Det finns inte så jättemånga spel med motorcykeltema tyvärr, men desto fler spel med biltema. Vi tycker att det borde tillverkas en Yamaha-slot, tycker inte du? Det hade varit riktigt roligt att spela på en slot när man själv har en Yamaha motorcykel. Det kan man kalla hög igenkänningsfaktor!

Spelträffar?

Skulle det vara av intresse att sluta upp och spela lite olika spel tillsammans? Kanske på en regnig dag när vi ändå inte kan vara ute och rasta våra hojjar. Då skulle man kunna välja ett ställe att mötas upp på och snacka om våra Yamaha Sr, dricka och äta gott och spela lite olika sorters spel. Nu för tiden kan man ju spela vart som helst, via sin mobil.